Ofte stilte spørsmål
Det oppstår ofte mange spørsmål knyttet til fylkesmesterskapet, og her har vi prøvd å gi noen oppklarende svar.
Lurer du fortsatt på noe? Ta kontakt med oss ved å klikke her.
Hvordan gjennomføres intervjuene?
Intervjuene gjennomføres digitalt (Zoom eller Teams), og linkene sendes ut i god tid i forveien. Dere står fritt til å velge hvordan dere ønsker å gjennomføre intervjuene. Et godt alternativ er å starte intervjuene med en kort presentasjon/pitch rettet mot den kategorien dere er i intervju for. Vær åpne for spørsmål fra juryen, og planlegg hvem som skal svare på ulike spørsmål/tema. Det anbefales at alle medlemmene av studentbedriften deltar i alle intervjuene. 
Hva vinner man?
I år vil det være fem nominerte i hver kategori. Juryene kårer vinnere i hver kategori som vinner pengepremier. I alle kategorier går 1.plassen automatisk videre til NM for studentbedrifter. Se oversikt over premier og NM-plasser i oversikten her.
Hvem kommer til Norgesmesterskapet?
Digitalt norgesmesterskap for studentbedrifter går av stabelen 9.juni 2021. Vinneren i hver kategori går videre til NM. I noen kategorier går 2. og 3. plass også videre til NM. 
Hva skjer dersom vi ikke har sendt inn materiell innen tidsfristen?
Da blir både dere og vi lei oss!  Fristen er bindende, og mangler noe materiell vil juryen vurdere dere dere på det materiellet som er innsendt. Mottar vi ingen materiell, blir dere dessverre avmeldt.
Hvem er juryen i konkurransene?
Juryen i de ulike konkurransene er en miks av ressurspersoner fra privat og offentlig arbeidsliv. Ungt Entreprenørskap har håndplukket personer til å være jury på bakgrunn av kompetanse og forståelse for den kategorien de dømmer.  
Hjelp, vi har lastet opp feil bidrag!
Sånt skjer! Enten om dere har lastet opp feil bidrag, har oppdatert bidraget deres eller ønsker å endre på ting. Da må dere sende inn skjemaet på nytt før tidsfristen, inkludert alle bidragene og infoen dere må skrive inn. Derfor anbefaler vi dere å vente med å laste opp bidragene til dere er helt klare og sikre på at alt er riktig. Snakk med Linda om det har skjedd noe feil.